יוצאים לפנסיה | כ-20 עובדי עירייה יאלצו לפרוש בקרוב
מנהלת אגף הון אנושי ענבל אלוש ישבה ביום שלישי עם כ-20 עובדים מהעירייה שהגיעו לגיל פנסיה ומסרה להם את תאריך הפרישה | למנהל תרבות הדיור ישי אוחנה נאמר כי לא יאריכו לו בשנית את גיל הפרישה | ישי אוחנה זועם: אני מתפקד ברוך ה’, ואני מעוניין להמשיך לעבוד, יש לי מספר פרוייקטים שעומדים לצאת לדרך.
כולם מכירים את ראשי התיבות של המילה ‘פנסיה’ – פ’ניו נ’שתנו ס’וף י’מיו ה’גיע – אך לא זו הסיבה שאנשים פוחדים לצאת לפנסיה, הם יודעים שברגע שהם מסיימים לפקוד את מקום עבודתם הישן – אשר ברבות הימים הפך לביתם השני – הם מתחילים לפקוד את קופת החולים, ושם כידוע בדיקה גוררת בדיקה, והרופאים לא נחים ולא שקטים עד אשר ימצאו את הכדורים שישפרו את בריאותך. וביננו מי רוצה לבקר חצי יום בקופת חולים וחצי יום בבית מרקחת?
צרת הפנסיה הגיעה לפתחם של כ-20 עובדי עירייה אשר הגיעו בשבועות הללו לגיל פרישה לחלקם אולי יאריכו את גיל הפנסיה ב-3 חודשים ולחלקם לא.
עיריית בית שמש האריכה בזמנו למנהל תרבות הדיור ישי אוחנה את גיל הפרישה בשנה וחצי אך אתמול הודיעה לו מנהלת אגף משאבי אנוש ענבל אלוש כי בסוף החודש הזה הוא מסיים את תפקידו בעיריית בית שמש.
אוחנה לא מרוצה מההחלטה הזו ורואה בה החלטה פוליטית בעקבות חילופי השלטון, מה עוד שהיו לו תוכניות שהוא רצה ליישם בחודשים הקרובים לרווחת תושבי העיר הותיקה, הוא אף ישב על התוכניות עם חמוה”ע עדן בן שטרית, אך למרבה הצער הוא התבשר כי בסוף החודש עליו לסיים את תפקידו בעיריית בית שמש וכך תוכניותיו נגדעו באיבן.
נציין כי מאז התמנה אוחנה למנהל תרבות הדיור, הוא יצק לתפקיד תוכן חדש עם ערך מוסף. לאמר: מעבר לעבודה השגרתית של משרדו בפתרון סכסוכים בין שכנים, וסיוע לוועדי הבניינים, אוחנה יצר תוכנית שתוביל לשיפור מראה השכונות.
הוא יצר קשר עם בתי ספר, עמותות, ארגונים כגון צה”ל ועוד, על מנת לרתום אותם לעשייה התנדבותית למען תושבי העיר, שבמסגרתה הם ישפצו, יסיידו ואף ינקו את השכונות.
באחד המקרים בקדנציה האחרונה אוחנה גייס כ-100 חיילי גבעתי ע”מ שינקו ויסיידו בניינים ישנים של אוכלוסיות מוחלשות ברחוב ביאליק.אוחנה גייס במהלך השנים מאות מתנדבים שיצבעו את הלובי בבניינים ישנים בעיר השייכים לדיירים שקצרה ידם מלשלם, וניהל פרוייקטים רבים ברחבי העיר.
אוחנה הוא יליד בית שמש, שעבד במסירות וביעילות. כולנו זוכרים את פעולו למען צביעת המקלטים במהלך מלחמת חרבות ברזל, ודברים רבים נוספים שעשה בצינעה למען העיר.
מערכת ‘מיטב’ מודה לו על שנים נפלאות שפעל למען העיר אותה הוא כל כך אוהב.

More Stories
שינויים בצמרת רשת המתנ”סים בבית שמש, מימון בן חמו עוזב, יהודית לוברבום נכנסת לתפקיד
מעמד הדפסת ספר התניא בבית שמש לעילוי נשמת הלוחם שניאור יצחק ז”ל
אליעד אברמצ’יק נבחר לכהן כמנכ”ל עיריית בית שמש