לקראת חג הסוכות עיריית בית שמש יוצאת במיזם הנקרא “הטוב והמשותף”

במגבלת הקורונה עיריית בית שמש יוצאת במיזם מבורך הקורא לתושבים לקיים זום אורח בכל יום עם אדם מסויים, ואף לומר מילה טובה לאדם אחר. מדפיסים ותולים.

עיריית בית שמש יוצאת במיזם מבורך אשר במסגרתו העירייה מפרסמת קובץ להדפסה שתולים בתור קישוט על הסוכה ורושמים את מי מזמינים ולמי אומרים מילה טובה. צבעי התמונה הם כצבע הלוגו של העירייה כתום כחול, בשורה הראשונה כתוב שם המיזם: סוכת “הטוב והמטיב” בית שמש, ומתחתיה הפסוק ברוך אתה בבואך וברוך אתה בצאתך. ובתחתית הקישוט כתוב מלאו את הקישוט וראו כמה טוב הפצתם…מועדים לשמחה עליזה בלוך.

מיזם זום

בצידו הימני של הקישוט כתוב: פינת האושפזום (כן זו לא טעות, השנה במסגרת הקורונה האושפיזין באים למסכים), ומתחתיו רשום המשפט בכל ערב נזמין בזום אורח ושם ממלאים את שמות האורחים.

בצידה השמאלי של התמונה יש את פינת המילה הטובה, למי אמרנו היום מילה טובה?

ושם יש הצעות למילים טובות כגון תודה, אין כמוך וכו’. ושם ממלאים את שמות האנשים שיזכו השבוע למילה טובה מאיתנו.

אתם מוזמנים להדפיס ולתלות את הקישוט הכי חשוב בסוכה שלכם.

לקישור לקובץ לחצו כאן.

המיפגן נערך בשעות המוקדמות של הערב בכיכר הגלובוס, ולאחר מכן בכיכר לוק.

במיפגן השתתפו תומכים נלהבים של נתניהו אשר חלקם אף מוכרים כאן בעיר, בינהם הפקח אלי ארזי שנזקפת לו זכות גדולה בניקיון רמה א’ ב’ וג’, ישראל אבוקסיס שחקן ופעיל מוכר, סימוני אסרף פעיל חברתי ותיק, אדיר בן שבת יועץ התקשורת ועוזרו של מ”מ וסגרה”ע מר משה שטרית ועוד.

התומכים הגיעו עם דגלי ישראל והליכוד, (דגלים גדולים במיוחד), מיקרופון ורמקול. המכוניות צפרו לתומכים כאות הזדהות, הלא בית שמש היא נחשבת לעיר ימנית.

השאר תגובה

כתבות אחרונות