נבחר ראש אגף שפ”ע בבית שמש

ביום רביעי שעבר התכנסה ועדת המכרזים לבחור את ראש אגף שפ”ע בבית שמש ואכן הועדה בחרה ראש אגף ושני כשירים נוספים.

ועדת המכרזים של עיריית בית שמש ראיינה ביום רביעי שעבר (9-12-20) כעשרה מועמדים לתפקיד ראש אגף שפ”ע, כולם בהחלט ראויים, ולכן הבחירה היתה קשה, אך סוף סוף לאחר שנתיים ללא ראש אגף שפ”ע וששה מכרזים נבחר ראש אגף שפ”ע בבית שמש, אנו לא נחשוף את שמו עד שתצא הודעה מסודרת מדובר העירייה מר רועי לחמנוביץ’, כנראה שזו תצא כשראש האגף הנכנס יצא מהבידוד.

אחד מבכירי העירייה מסר לנו שהמועמדים היו כל כך טובים שבנוסף לראש האגף נבחרו עוד שניים כשירים על כל צרה שלא תבא, או שכן תבא, דהיינו: גם אם תהיה בעיה טכנית עם הראשון או אם ראש האגף יתפטר לא יהיה מכרז נוסף, כפי שהיה עם ראש אגף החינוך הנכנסת שרי דרור שנבחרה בזמנו לכשיר שני, וכשקובי עמר התפטר היא נכנסה מיד לתפקידה ללא צורך במכרז נוסף.

אפשר לומר שהמועמד הוא בהחלט אדם ראוי משכמו ומעלה, איש רעים להתרועע, אדם שכיף לעבוד אתו בעבודת צוות, וניחשתם נכון, הוא לא תושב בית שמש. אנו נאחל לו הצלחה רבה, וגם הצלחה לאגף שפ”ע. ותודה ליוסי נגולה ודודו ג’מו שנטלו עד היום על עצמם את התפקיד.

כתבות אחרונות