אי של שפ(ע)יות בתוך חברה הרסנית

בתוכנו בלב לבה של העיר בית שמש קיימת חברה הרסנית המאיימת לאבד את עירנו ולבלוע אותנו חיים, הם אינם שומאים על הנחיות משרד הבריאות בנוגע לנגיף הקורונה, מקשקשים על הקירות, וכשבאים לעזור להם הם מקללים ומגדפים שורפים ומלכלכים, והגרוע מכל הוא שהם מחנכים את הדור הבא אחריהם להתנהג בדיוק כמוהם. בתוך כל הבלגן הזה קיים אי של שפיות והוא אגף שפ”ע אשר מנקה להם את השכונה, תמימות או טימטום?

גל הקורונה השלישי בעיצומו, כמוהו גם הסגר השלישי בעיצומו, ונאסר לקיים לימודים בתלמודי התורה, ועל כך קיים קונצנזוס רחב בקרב הרבנים. בנוסף על סגירת מוסדות הלימוד נאסר לקיים אירועים וכל זאת בכדי לא להפיץ את נגיף הקורונה, אך ישנם ריכוזים ההולכים וגדלים בתוך העיר בית שמש שלא נשמעים להנחיות, וחיים להם כמדינה בתוך מדינה, וכשהמשטרה מנסה לפזרם “לטובתם” הם מגדפים את השוטרים וקוראים להם קריאות נאצה כגון נאצים (לא פחות).

פקח העירייה אלי ארזי ביחד עם עובדי אגף שפ"ע מפנים את האשפה מכיכר המריבה

אתמול, החל מהבקר נערכו מספר הפגנות בעיר כשהגדולה שלהם התרחשה בערב ברמת בית שמש ב’, סמוך לאולמות האירועים, משטרת בית שמש נקטה כנגדם ביד קשה והפעילה מכתזית אך שום דבר לא ימנע מאותם חוליגנים לשרוף פחים ולהשחית כל חלקה טובה הנקרית בדרכם, וכך שכונה שלימה מתעוררת לה יום לאחר הפוגרום ורואה ליד ביתם פחים הפוכים, באמצע הכביש או באמצע הכיכר, וכך נוצר מצב שגם הרשעים וגם הצדיקים סובלים.

אך במקום שהצדיקים ינקטו כנגדם בצעדים חריפים ויוקיעו אותם מתוכם, הם דוממים, משום שהקיצוניים מפילים את חיתתם על התושבים. הרי מי שמסגיר למשטרה נקרא “מוייסר”.

ראש עיריית בית שמש ד"ר עליזה בלוך

ביום שראש העיר ד”ר עליזה בלוך נבחרה לתפקיד ראש עיריית בית שמש היא הכריזה: “עד היום קצוות קיצוניים ניהלו את השיח ומי שקבע את הטון היו קצוות קיצוניים שיצרו לבית שמש תדמית של מלחמה…. יש פה חברה אחת מאוחדת…” היום הדברים הללו נשמעים על גבול הנאיביות והפתטיות. כמו שראש העיר הקודם חה”כ משה אבוטבול לא הצליח למגר את תופעת שריפת הפחים, ההפגנות וכתובות הצניעות, כך גם ראש העיר הנוכחית עליזה בלוך לא הצליחה למגר את התופעה. מסתבר שהגישה השמאלנית “אם ניתן להם”, “אם ננקה להם”, “אם נחנך אותם” אשר חלפה ועברה לה מהפוליטיקה הארצית לפני למעלה מ-20 שנה, עדיין חיה וקיימת בעיר בית שמש.  

פחים הפוכים בלב שכונת רמת בית שמש ב'
פחים הפוכים בלב שכונת רמת בית שמש ב'

התופעה של השתלטות הקיצוניים על השיח הציבורי בעיר לא קיימת רק ברמת בית שמש ב’ כי אם גם בשכונת נחלה ומנוחה ושכונת חפציבה, השבוע נוכחנו לראות כי התופעה הזו התרחבה והדרימה גם לרמת בית שמש ג’ שם מתגוררים רבים מהפלג הירושלמי, שכונה שבה חרדים רבים תמכו האמינו והצביעו לראש העיר ד”ר עליזה בלוך שהיא תשנה את השיח הציבורי כאן בעיר.

הקורונה לא גרמה לקיצוניים לגדול ולפרוח, כי אם הסירה מעליהם את הלוט שכיסה את פרצופם האמיתי. כעת לאחר שנתיים האם כבוד השופט מלצר שינה את דעתו או עדיין חושב שעל העירייה להסיר את כתובות הצניעות אחרת היא תיקנס?

בתוך כל המדינה ההרסנית שחיה בקרבנו קיים לו אי של שפיות, הלא הוא אגף שפ”ע, היום אלי ארזי הביא את הקבלן רמי חיימוב ללבה של שכונת רמת בית שמש ב’ והם ניקו את הכל, את הפח ההפוך עם הזבל המפוזר בכיכר המריבה, ואת הפחים ההפוכים ברחובות הלל ורשב”ג ועוד ועוד. וכך הלכו רחוב אחר רחוב וניקו את הליכלוך שהשאיר אחריו הפוגרום שנערך אתמול בלילה.

מדוע העירייה ניקתה? משום שהצדיקים אינם צריכים לסבול ממעללי הרשעים. כך גם נהגו בעבר, ואני שואל אולי כדאי לשנות גישה, לשנות גישה ולתת להם לטבוע במיץ של הזבל שהם יצרו במו ידיהם, ואם הליכלוך מפריע לצדיקים אז נא לגשת למשטרה ולהוקיע את אותם קיצוניים מתוככם, אחרת הם יטביעו ויהרסו את העיר שלנו כליל.

עכשיו לכו ותביאו לכאן את מלח הארץ ותאמרו להם בואו לגור בעיר בית שמש, תבואו ותקבעו כאן את משכנכם כי????

אז יפה שעה אחת קודם, ולפני הבריחה ההמונית של השפויים מהעיר מתבקשת ראש העיר לעשות צעדים חריגים וכואבים, אולי לפתוח קו אדום על מנת לעודד את התושבים להתלונן, לפתוח במסע הסברה תוך שותפות עם הרבנים ומנהיגי הקהילות שיוציאו פסק הלכה שבמקרה דנן מצווה להתלונן, או להורות למשטרה לנקוט בצעדים יותר מחמירים, שיבצעו גל מעצרים נרחב, מעצרים ממושכים ולא מעצרים בשיטת הדלת המסתובבת, ולספר לנו על כך עוד היום אחרת כולנו נברח מכאן ולא ישאר לה למי לספר.

השאר תגובה

כתבות אחרונות

צביון העיר בית שמש

כיצד תקרא ותשווק השכונה החדשה הסמוכה לרמת אברהם? רמתיים, או רמת אברהם? | גדולי רבני